Home > Sectoren > Zorg > Kinderdagverblijven

Kinderdagverblijven

Hygiënecode voor kinderopvang; voor een schoon verblijf

In een schone, frisse en opgeruimde omgeving spelen kinderen met meer plezier. Door het intensieve gebruik van kinderdagverblijven is betaalbare, maar frequente en goede schoonmaak een vereiste. Ook het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen is belangrijk. CSU is hier scherp op en kent de richtlijnen en protocollen voor kinderopvang. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en getraind in gastheerschap.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Corona heropstartplannen 

De eerste versoepelingen van de coronamaatregelen zijn een feit. CSU denkt mee over de mogelijkheden om de dienstverlening voor iedere branche veilig, efficiënt, doelmatig maar vooral toekomstbestendig in te (blijven) richten na versoepeling van de coronamaatregelen. Gezondheid en veiligheid hebben daarbij de hoogste prioriteit. 

CSU ontwikkelde voor de kinderopvang een Corona heropstartplan. In dit plan leest u hoe onze dienstverlening op uw locatie weer ingeregeld kan worden ná versoepeling van de coronamaatregelen. Met het heropstartplan helpt CSU u om de schoonmaakdienstverlening weer snel op te starten in uw organisatie zodat uw medewerkers en de kinderen er veilig terecht kunnen. Het plan gaat onder andere in op gewenste wijzigingen in uw of onze dienstverlening, de inzet van materialen en middelen en wat wij van uw organisatie verwachten om veilig te kunnen werken. 

Vraag hier het heropstartplan aan

 

Meer inspiratie voor kinderdagverblijven nodig? Bekijk dan ook Protocollen kinderopvangSpeelgoed schoonmaken of Eigen kinderopvang beginnen.

Download het heropstartplan Corona