Home > Sectoren > Recreatie > Sportscholen

Sportscholen

U wilt als ondernemer vooral bezig zijn met uw sportschool, daar ligt uw passie. Iedere dag heeft u een volle agenda om uw locatie te laten excelleren. CSU helpt u als sportschoolhouder met betaalbare schoonmaakdiensten. Wij zitten altijd in de buurt met betrokken medewerkers. Met een excellente operatie zorgen wij voor een scherpe en betaalbare schoonmaakoplossing. In overleg maken we een passend plan voor de schoonmaak van uw pand. Ook voor enkele uren per week is CSU er voor u.

Uw bezoekers willen sporten in een schone, frisse en goed onderhouden omgeving. CSU is uw ideale schoonmaakpartner; we zijn flexibel, deskundig en snel. Maar altijd gastvrij zodat eventuele contactmomenten ook bijdragen aan een optimale beleving van uw bezoekers. De dienstverlening stemmen we volledig af op de bezetting en omstandigheden binnen uw organisatie.

 

Vraag uw vrijblijvend offerte aan

Corona heropstartplannen 

We denken graag tijdig met u mee voor het moment dat de eerste versoepelingen van de coronamaatregelen een feit zijn. CSU denkt mee over de mogelijkheden om de dienstverlening voor iedere branche veilig, efficiënt, doelmatig maar vooral toekomstbestendig in te (blijven) richten na versoepeling van de coronamaatregelen. Gezondheid en veiligheid hebben daarbij de hoogste prioriteit. 

CSU ontwikkelde voor uw branche een Corona heropstartplan. In dit plan leest u hoe onze dienstverlening op uw locatie weer ingeregeld kan worden ná versoepeling van de coronamaatregelen. Met het heropstartplan helpt CSU u om de schoonmaakdienstverlening weer snel op te starten in uw organisatie zodat uw medewerkers en bezoekers er veilig terecht kunnen. Het plan gaat onder andere in op gewenste wijzigingen in uw of onze dienstverlening, de inzet van materialen en middelen en wat wij van uw organisatie verwachten om veilig te kunnen werken. 

Vraag hier het heropstartplan aan. 

Download het heropstartplan voor Sportscholen