Home > PSV > Cleanteam

Win het CSU Clean Team


DRAAG BIJ AAN EEN MAATSCHAPPELIJK INITIATIEF

Als familiebedrijf met diverse vestigingen in Nederland zijn we altijd op zoek naar verbinding met de regio. CSU werkt al ruim 30 jaar samen met PSV en heeft zich onlangs tot 2023 als Official Partner aan de landskampioen verbonden. Daarnaast steunt CSU ook de PSV Foundation. Met de foundation hebben PSV en CSU elkaar gevonden op het snijvlak van maatschappelijke initiatieven.

Een concreet voorbeeld hiervan is de introductie van het CSU Clean Team. Een professioneel en betrouwbaar schoonmaakteam dat bestaat uit ervaren schoonmaakmedewerkers.

Onlangs trapte het CSU Clean af bij Mensfort United en het Kids Plus Huis in Woensel-West. Vanaf nu wordt het stokje overgedragen binnen het PSV-netwerk en maken sponsors en businessleden van PSV kans op het CSU Clean Team. Zij kunnen dit inzetten bij een maatschappelijke organisatie naar keuze. Bekijk ondertaande video's voor het resultaat.


Meld u aan

Doet u mee? Vul het onderstaande aanmeldformulier in en wie weet stroopt het CSU Clean Team binnenkort de mouwen op bij de maatschappelijke organisatie van uw keuze.

* Verplicht veld