Home > Over CSU > Excellente operatie

Excellente operatie

Excellente dienstverlening, scherpe resultaten

Voor schoonmaakspecialist CSU is goed schoon niet genoeg. We verrassen onze klanten graag met gemotiveerde en deskundige medewerkers die zorgen voor een gelukkige, gezonde en gastvrije omgeving. Onze vakmensen zorgen voor continuïteit en kwaliteit. Daarnaast vernieuwen en verduurzamen we de facilitaire branche continu met oplossingen die beter zijn voor onze medewerkers, klanten, partners en de maatschappij.

Betrouwbaar en transparant

We staan voor een excellente dienstverlening. Voor onze klanten en samenwerkingspartners zijn we een betrouwbare en transparante partner. We doen het graag in eén keer goed. Met efficiënte processen en hulpmiddelen zorgen we voor optimale ondersteuning, volgens de gestelde afspraken. We verbeteren voortdurend door te innoveren, uniformeren en verduurzamen. Zo mocht CSU in 2020 de Koning Willem I prijs in ontvangst nemen, de bekroning voor ondernemingen die uitblinken in duurzaam ondernemerschap.

Klantgericht ondernemen

Iedere organisatie is uniek. U bent daarom op zoek naar maatwerk. Bij CSU bekijken we - samen met u - waar we waarde kunnen toevoegen. CSU begrijpt wat uw organisatie nodig heeft. Wij regelen het, zijn flexibel en proactief en nemen waar nodig zelfs de regisseursrol, zoals we laten zien bij de Facilitaire Coalitie. Daar waar gewenst voegen we extra meerwaarde toe, bijvoorbeeld in de vorm van hospitality.