Home > Nieuws > Wartburg College tekent Code schoonmaakbranche

Wartburg College tekent Code schoonmaakbranche

Woensdag 21 Januari 2015

Het Wartburg College uit Rotterdam en Barendrecht heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. De ondertekening vond vorige week plaats op de stand van schoonmaakleverancier CSU tijdens de Vakbeurs Facilitair. De onderwijsinstelling is een van de tientallen relaties van CSU die zich hiermee officieel gecommitteerd heeft aan de richtlijnen van de Code.

CSU benadert zijn relaties actief om de Code Verantwoordelijk Marktgedrag te ondertekenen. Alleen door een gezamenlijk optreden en streven naar betere verhoudingen in de branche kunnen veranderingen teweeg worden gebracht.

André Wattel, beleidsmedewerker veiligheid en huisvesting: “Samen met de schoonmakers van CSU zorgen we voor een schone onderwijsinstelling. Bij onze identiteit hoort respect en waardering voor iedereen, dus ook voor de schoonmaakmedewerkers. Met het ondertekenen van de Code willen we dat ze zich onderdeel voelen van onze organisatie. Tevens is het een uitnodiging naar hen, om zich open te stellen naar leerlingen en het onderwijzend personeel. In de zelfverklaring van de Code leggen we uiteindelijk verantwoording af op welke manier we de Code het komend jaar toepassen.”

 

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.