Home > Nieuws > Van Mossel Groep sluit schoonmaakcontract met CSU

Van Mossel Groep sluit schoonmaakcontract met CSU

Maandag 03 Februari 2014

CSU is de nieuwe leverancier van schoonmaakdiensten bij de Van Mossel Groep. Onlangs werd het contract voor de schoonmaak en glasbewassing van tientallen locaties ondertekend. De samenwerking is afgesloten voor onbepaalde tijd. De Van Mossel Groep is een autobedrijf met diverse showrooms in Brabant, een leasemaatschappij en diverse schadebedrijven.

CSU Directievoorzitter John van Hoof: “We zijn erg blij dat de Van Mossel Groep kiest voor de dienstverlening van CSU. Een contract voor onbepaalde tijd in deze tijd is bijzonder. Het geeft aan dat je vertrouwen in elkaar hebt en een langdurige commitment aan wilt gaan”. Eric Berkhof, Algemeen Directeur van de Van Mossel Groep over de samenwerking met CSU: “Persoonlijke aandacht staat bij de Van Mossel Groep voorop en dat is iets wat we ook terug zien en waarderen bij de wijze waarop CSU haar dienstverlening organiseert en uitvoert”.

Onderschrift foto: Staand vlnr: Ward Kolman, Businessunit Directeur CSU/ Ruud van Swieten, Commercieel Directeur CSU/ John de Jong, Director Quality Purchase Projects Van Mossel Groep.
Zittend vlnr: Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Groep/ John van Hoof, Directievoorzitter CSU.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.