Home > Nieuws > TenneT tekent en launcht Code Verantwoordelijk Marktgedrag

TenneT tekent en launcht Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Woensdag 02 Juli 2014

TenneT heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor de schoonmaakbranche ondertekend. De netbeheerder schaart zich hiermee bij de tientallen opdrachtgevers van CSU die zich al eerder officieel committeerden aan de richtlijnen van deze Code. TenneT liet het niet bij een ondertekening. De afdeling Facility Management van TenneT organiseerde samen met CSU een interactieve en informatieve sessie voor de schoonmaakmedewerkers zodat de Code direct op juiste wijze nageleefd kan gaan worden.

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is opgesteld door een breed samengestelde commissie. De code moet leiden tot verantwoordelijk marktgedrag op basis van duurzame marktverhoudingen in de schoonmaak. CSU neemt in dit kader een voortrekkersrol op zich door haar klanten actief te benaderen om deze Code te ondertekenen.

Ingeborg Leene, Manager Facility Management bij TenneT: “Als organisatie dragen wij drie merkwaarden uit: verantwoordelijk, betrokken en verbonden die invulling geven aan onze kernwaarden integriteit en kwaliteit. Met het ondertekenen van de Code geven wij nadere invulling aan ons beleid. We zien de naleving van de Code als een gezamenlijke verantwoordelijkheid van TenneT en CSU, waarbij onze schoonmaakmedewerkers een sleutelrol vervullen. Het onderschrijven van de Code is een logische stap, maar daar houdt het voor TenneT niet op. Wij blijven onze stakeholders betrekken door actieve samenwerking en open communicatie en streven naar maximaal draagvlak voor onze activiteiten. De launchsessie met de schoonmaakmedewerkers vormt dan ook een krachtig startsein van het naleven van de Code voor alle betrokkenen!”

Verantwoordelijke betrokkenen vanuit TenneT: Ingeborg Leene als Manager Facility Management, Ilja Huis in ’t Veld als Facility Coördinator Logistiek Centrum en Remco Gogan als Supply Manager.

Verantwoordelijke betrokkenen vanuit CSU: Patrick de Groot als Businessunit Directeur, Kasper Dekker als Districtsmanager en Sigrid Schehrer als Rayonleider.

Onderschrift foto:
Ingeborg Leene (Manager Facility Management bij TenneT) legt aan de schoonmaakmedewerkers van CSU uit waarom TenneT de Code ondertekend heeft en licht de visie van TenneT op schoonmaak toe.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.