Home > Nieuws > Suzan Stadhouders benoemd in Raad van Bestuur CSU

Suzan Stadhouders benoemd in Raad van Bestuur CSU

Dinsdag 17 Januari 2017

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat de Raad van Commissarissen van CSU Suzan Stadhouders-Willemse (38) benoemt als lid van de Raad van Bestuur. De aanstelling per 1 april 2017 vindt plaats na een gedegen verkenning door de RvC en directie. De aandeelhouders en de Ondernemingsraad zijn positief over de benoeming.

De Raad van Bestuur van CSU bestaat naast Suzan Stadhouders-Willemse uit John van Hoof (voorzitter) en Esmée Ficheroux (portefeuille Commercie). Suzan Stadhouders-Willemse gaat zich specifiek richten op de portefeuille Operatie en volgt Gertjan van der Hoek op.

Volgens Jacques Teelen, voorzitter van de Raad van Commissarissen, is zorgvuldig gekeken naar de opvolging. ’Van der Hoek is bijna 30 jaar bepalend geweest in de winstgevende groei van de onderneming. Zijn succesvolle visie en aanpak van de operationele bedrijfsvoering willen we voortzetten. Suzan Stadhouders-Willemse heeft jarenlange ervaring en kennis in de schoonmaaksector en is bij CSU al jaren succesvol als Businessunit Directeur voor de regio Zuidwest. Met haar keuze borgen we kennis en behouden we de huidige werkwijze, cultuur en het in- en externe netwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat de Raad van Bestuur met de nieuwe samenstelling goed in balans is om het succes van de onderneming voort te zetten.’

Suzan Stadhouders-Willemse is enthousiast over haar aanstelling: ’Ik ga in deze functie met nieuw elan de verbinding maken tussen bestaande werkwijzen en mogelijke verbeteringen. Ik ken het bedrijf goed en kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s de mooie resultaten verder uit te bouwen.’

Na haar studie Facilitaire Dienstverlening aan Hogeschool Diedenoort in Wageningen werkte Suzan Stadhouders-Willemse vanaf 2000 tot 2007 als Directeur van adviesbureau Clean Concepts. Van 2007 tot 2008 was ze Adjunct Directeur bij schoonmaakbedrijf Jos Hofkens HIG. Sinds 2008 is ze als Businessunit Directeur bij CSU verantwoordelijk voor de regio Zuidwest Nederland. Ze is tevens lid van het landelijke Directieteam van CSU.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.