Home > Nieuws > Stem nu op jouw favoriete idee voor de facilitaire branche

Stem nu op jouw favoriete idee voor de facilitaire branche

Vrijdag 11 Oktober 2019

Vanaf nu kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete, innovatieve idee. In de zoektocht naar het meest impactvolle idee voor de facilitaire branche zijn inmiddels nog zes kandidaten over. Het publiek kan tot en met 20 oktober een stem uitbrengen en daarmee bepalen wie op 14 november als derde finalist van de CSU Innovatie Award 2019 op het podium komt te staan.

Uit alle inzendingen die CSU voor deze editie van de CSU Innovatie Award heeft mogen ontvangen, zijn zes impactvolle ideeën genomineerd. De ondernemers van deze innovaties hebben hun idee afgelopen maandag op het Circuit van Zandvoort gepitcht aan de vakjury. Een inspirerende locatie, waar snelheid en doorzettingsvermogen centraal staan. En een mooie knipoog naar de succesversneller, die de uiteindelijke winnaar te wachten staat.

Breng je stem uit!
De jury heeft uitgebreid vragen kunnen stellen en alle pitches beoordeeld op originaliteit, impact, toepasbaarheid en ondernemerschap. Nu is het de beurt aan het publiek om de ideeën te beoordelen. Van elke pitch is een video gemaakt, waarop gestemd kan worden via de CSU Award-pagina (www.csu.nl/innovatieaward). Zo kan iedereen mee beslissen wie de derde finalist van de CSU Innovatie Award gaat worden. De andere twee finalisten worden door de CSU vakjury geselecteerd.

Breng je stem uit >>

Awarduitreiking
Op 21 oktober is duidelijk wie de drie finalisten zijn. Dan is het nog een paar weken tot de feestelijke Awarduitreiking in De Efteling. Op 14 november wordt daar bekend wie de winnaar van de tweede CSU Innovatie Award is. Deze ondernemer ontvangt een succesversneller met een investeringsbudget van € 10.000,- én kan rekenen op professionele ondersteuning zoals toegang tot relevante netwerken, coaching en een marketing-boost.

CSU Innovatie Award 2019
De CSU Innovatie Award biedt start-ups en jonge ondernemers een podium om originele, innovatieve ideeën te delen. Concepten op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), augmented reality (AR) of virtual reality (VR). Slimme online producten (The Internet of Things) waarbij technologieën als mechatronica, robotica, big data, blockchain of algoritmes worden gebruikt. Of innovaties waarbij de nadruk juist ligt op het menselijke aspect, de human touch.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.