Home > Nieuws > Stadhuis Almere ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Stadhuis Almere ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Maandag 13 Januari 2014

Stadhuis Almere heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Zij erkent en onderschrijft de doelen en inhoud van de Code en hecht veel waarde aan duurzame marktcondities en partnership met de schoonmaakmedewerkers.

Samenwerking Stadhuis Almere en CSU
Helen Spierings, Facilitair Manager Stadhuis Almere: “Partnership met de schoonmaakmedewerkers door middel van werkoverleg is een wezenlijk onderdeel van onze zelfverklaring. In deze verklaring leggen we verantwoording af op welke manier we de code gaan toepassen. De schoonmaakmedewerkers zijn onze collega’s.” Ook CSU onderschrijft al vanaf het begin de doelen en inhoud van de Code, vastgelegd in de zelfverklaring. CSU vindt het belangrijk om de Code in relatie tot de samenwerking met opdrachtgevers te bespreken. Een gezamenlijke aanpak is immers een voorwaarde voor het succes. Stadhuis Almere en CSU werken al vanaf 2011 samen.

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is in 2011 in het leven geroepen en geeft aan hoe alle betrokken marktpartijen kunnen bijdragen aan de verantwoorde inkoop en uitvoering van schoonmaak.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.