Home > Nieuws > Sita Pershad door naar finale ‘Schoonmaker van het Jaar 2018’

Sita Pershad door naar finale ‘Schoonmaker van het Jaar 2018’

Dinsdag 30 Oktober 2018

Geweldig nieuws! CSU medewerker Sita Pershad uit Den Haag is door naar de finale van de verkiezing ‘Schoonmaker van het Jaar’. Samen met Sita zijn nog negen andere schoonmakers in de race voor de titel. Op 13 december vindt de finale plaats in het Klasse Theater in Tilburg en weten we of Sita ‘Schoonmaker van het Jaar 2018’ is geworden.

Een onafhankelijke jury koos uit een groot aantal inzendingen de 11 Nederlandse en 10 Belgische halve finalisten op een aantal criteria waaronder inzet, ervaring, kennis(overdracht) en gastvrijheid. Op basis van een bezoek aan alle have finalisten, bepaalde de jury de vijf Belgische en vijf Nederlandse finalisten. Lees hier wie dit zijn. CSU medewerker Guzin Tutucu uit Amsterdam heeft de finale helaas niet gehaald.

Sita Pershad
Al 40 jaar werkt Sita in de schoonmaakbranche en zorgt ze voor een blinkend schoon resultaat. 39 jaar lang werkte ze bij dezelfde opdrachtgever: het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Sinds vorig jaar werkt ze bij Aegon en ook daar levert zij hoge schoonmaakkwaliteit en is ze bij iedereen een graag geziene gast.De jury: “Sita maakte schoon bij ministeries, maar ook voor de ministers zelf. Ze kreeg het volledige vertrouwen. Ze is bescheiden, klaagt zelden en iedereen is met haar begaan. Van objectleider tot aan klant. Die laatste heeft het aantal meldingen zien dalen na de komst van Sita. Ze is bij haar werkzaamheden ook nog eens het zonnetje in huis.”

Wij wensen Sita veel succes tijdens de finale!

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.