Home > Nieuws > Schoonmaak Stichting SAAM tot en met 2020 naar CSU

Schoonmaak Stichting SAAM tot en met 2020 naar CSU

Donderdag 01 Maart 2018

Stichting SAAM in Oss besteedt de schoonmaak in 8 locaties uit aan CSU. Recent tekenden beide partijen de overeenkomst voor de komende drie jaar. Het contract omvat schoonmaak, vloeronderhoud en glasbewassing. CSU is op basis van de aangeboden kwaliteit, de borging hiervan en de prijs geselecteerd. Ook CSU’s duurzame karakter is een beweegreden voor het starten van het partnerschip.

‘Duurzaamheid’ speelt een grote rol bij Stichting SAAM. Zo hebben een aantal scholen een zogenaamd “ecologisch speelplein”. Het duurzaamheidaspect binnen dit contract bevindt zich met name op het gebied van personeel. CSU zet bij Stichting SAAM een percentage van 15% aan Social Return in. De inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt past goed in zowel de filosofie van CSU als Stichting SAAM.

Toonaangevende speler
CSU gaat op basis van dagschoonmaak aan de slag. Frank van Wetten, stafmedewerker huisvesting – facilitair: “De start is met 8 locaties maar een uitbreiding daarvan behoort absoluut tot de mogelijkheden. We zien een zonnige, schone toekomst voor ons.” Ward Kolman, Businessunit directeur CSU Zuid: “Een mooie uitbreiding van ons onderwijspalet in de zuidelijke regio. We kijken uit naar een goede samenwerking!”
Ook landelijk is CSU zeer actief binnen de sector onderwijs. Het schoonmaakbedrijf past diverse vooruitstrevende technologische en sociale innovaties toe in de dienstverlening. CSU is daarmee een belangrijke, toonaangevende speler in het onderwijs.

Openbaar en katholiek basisonderwijs
Stichting SAAM omvat 30 locaties met een totale oppervlakte van circa 40.000 m2. Die oppervlakte is verdeeld over 29 basisscholen in de regio Bernheze, Boekel, Landerd, Meierijstad, Oss en Uden. In totaal volgen op de 29 scholen die onder Stichting SAAM vallen circa 7.000 leerlingen elke dag openbaar en katholiek basisonderwijs. De onderwijsstichting is een fusie tussen de schoolbesturen Openbare Onderwijsgroep (OOG) en SKBO. Per 1 januari vormen zij Stichting SAAM.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.