Home > Nieuws > Schoonmaak Het Baken Almere tot en met 2020 naar CSU

Schoonmaak Het Baken Almere tot en met 2020 naar CSU

Donderdag 05 Oktober 2017

De Stichting voor interconfessioneel voortgezet onderwijs Almere, Het Baken heeft de schoonmaaktaken voor drie jaar ondergebracht bij CSU. Voor Het Baken is het een hernieuwde kennismaking met het Udense schoonmaakbedrijf. Al eerder maakte CSU de locaties van Het Baken schoon. De aandacht die CSU aan medewerkers schenkt is een belangrijke reden voor de opdrachtgever om weer terug te keren.

CSU wordt er verantwoordelijk voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud. Ook periodieke activiteiten als glasbewassing en vloeronderhoud vallen onder het contract. Nadat een eerdere aanbesteding een einde maakte aan de relatie, keert Het Baken met ingang van 23 oktober 2017 weer terug bij CSU. Een belangrijke reden daarvoor is dat CSU werknemers op een positieve manier stimuleert, zegt Sandra van Rijnbach, bestuurder van Het Baken.

Dagschoonnmaak
‘CSU heeft een eigen filosofie en werkwijze om mensen te laten excelleren in hun vakgebied. Met die aanpak halen ze het beste uit zichzelf en zorgen ze voor schone schoolgebouwen. Dat leidt weer tot een positief leer- en leefklimaat voor onderwijzend personeel en leerlingen.’

CSU gaat op basis van dagschoonmaak aan de slag in de schoollocaties Park en Stad van Het Baken. Maartje Veenstra, rayonleider bij CSU: ‘Door overdag aan het werk te zijn, zijn we zichtbaar voor de scholieren. Zo kunnen we wederzijds begrip creëren met als doel een schone school. Dagschoonmaak past in onze visie op hospitality.’ In eerste instantie zal CSU nog aan de randen van de dag gaan opereren. Het integreren van dagschoonmaak is een proces dat in samenwerking met opdrachtgever Het Baken in gang zal worden gezet.

Stichting Het Baken omvat vier locaties met een totale oppervlakte van 30.000 vierkante meter. Een vijfde locatie is in aanbouw. Die oppervlakte is verdeeld over vijf scholen in Almere: Stad College (vmbo), Poort (havo en mavo), Park Lyceum (mavo havo en atheneum), Trinitas Gymnasium en de International School Almere. In totaal volgen op de vijf scholen van Het Baken ruim 2.700 leerlingen elke dag onderwijs.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.