Home > Nieuws > Scholengroep Den Haag Zuid-West tekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Scholengroep Den Haag Zuid-West tekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Vrijdag 06 Juni 2014

Scholengroep Den Haag Zuid-West (SGDHZW) heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor de schoonmaakbranche ondertekend. De onderwijsinstelling schaart zich hiermee bij de tientallen opdrachtgevers van CSU die zich al eerder officieel committeerden aan de richtlijnen van deze Code.

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is opgesteld door een breed samengestelde commissie.  De code moet leiden tot verantwoordelijk marktgedrag op basis van duurzame marktverhoudingen in de schoonmaak. CSU neemt in dit kader een voortrekkersrol op zich door haar klanten actief te benaderen om deze Code te ondertekenen.

Arnoud Andeweg, Hoofd Facilitaire Dienst bij SGDHZW: “Wij gingen hier graag op in. Wij willen op een verantwoordelijke wijze onze gebouwen onderhouden, waarbij de schoonmaakmedewerkers centraal staan. Door de Code te ondertekenen geven we zowel intern als extern het signaal af dat wij ons hier serieus voor in blijven zetten.” Het tekenen en naleven van de Code past bij het motto van de school: Veilig, uitdagend en gedreven. Andeweg: “Dit motto geldt immers niet alleen voor onze docenten en leerlingen, maar voor iedereen die bijdraagt aan het leefklimaat van onze school. Daar horen de schoonmaakmedewerkers van CSU dus absoluut bij!”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.