Home > Nieuws > Samenwerking ibis Rotterdam City Centre met gastgericht CSU Albatros

Samenwerking ibis Rotterdam City Centre met gastgericht CSU Albatros

Donderdag 31 Juli 2014

CSU Albatros bereikte met ibis Rotterdam City Centre een overeenstemming tot zeker 2016. Dit nieuw gebouwde hotel is onderdeel van Accor Hotels Nederland waarvoor CSU Albatros al werkzaam is. Het contract omvat de schoonmaak van de kamers, het restaurant, lobby, receptie, kantoren, keuken en back of house en controle en begeleiding.

Ibis Rotterdam City Centre is een nieuw trendy en modern hotel aan het water van de Wijnhaven. Het hotel opent augustus 2014 haar deuren en heeft 139 kamers. Bij het team van CSU Albatros staat, naast de kwalitatief goede dienstverlening, alles in het teken van gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Martijn van der Graaf, General Manager ibis Rotterdam City Centre: “Juist het persoonlijke karakter van CSU Albatros wordt als zeer prettig ervaren.”

“CSU Albatros is de specialist in het volledig kwalitatief ontzorgen van de housekeeping. Bij CSU Albatros zetten we in op maximale gasttevredenheid door onze medewerkers,” zegt directeur Max Snoeren. ”Beleving wordt steeds belangrijker en wij leggen de lat hoog met ons thema ‘Excellence in Hospitality’. We zijn trots dit ook te mogen waarmaken bij dit nieuw gebouwde hotel.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.