Home > Nieuws > Samenwerking Htel Serviced Apartments met CSU Hotel Services

Samenwerking Htel Serviced Apartments met CSU Hotel Services

Donderdag 14 Juli 2016

CSU Hotel Services is de housekeeping partner van Htel Serviced Apartments in Amstelveen en Amsterdam. CSU is verantwoordelijk voor de volledige housekeeping: de schoonmaak van de compleet ingerichte luxe appartementen, de algemene dienst, de linnenlogistiek en de leiding over de werkzaamheden. Htel Serviced Apartments vindt in CSU Hotel Services een gespecialiseerde partner die kan inspelen op hun ambitieuze toekomstplannen.

Htel Serviced Apartments richt zich met appartementen op gasten die langer verblijven. De doelgroep bestaat vooral uit expats en gezinnen die voor langere tijd in Amsterdam verblijven. Met twee locaties in Amsterdam (Buitenveldert en Amstelveen), biedt Htel meer dan 300 appartementen, beginnend bij 45m2 tot en met 300m2. Hiermee is Htel de grootste aanbieder van expat huisvesting in Amsterdam.

Partner voor verdere expansie
Aan de basis van de samenwerking ligt het specialisme van CSU Hotel Services. Htel Serviced Apartments ziet in CSU de partner met het oog op verdere expansie. De ambitieuze initiatiefnemers willen in de nabije toekomst meerdere hotels met service-appartementen openen.

Fotobijschrift:
Van links naar rechts onderste rij: Philmar Ehrismann, Rayonleider CSU Hotel Services/ Katrien Snoep, General Manager Htel Serviced Apartments/ Robert Goudappel, Directeur CSU Hotel Services. Van links naar rechts bovenste rij: Peter Schiks, Sales Representitive CSU Hotel Services/ John van Keulen, Manager Commerciële Zaken/ Stijn de Vries, Facility Manager Htel Serviced Apartments. 

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.