Home > Nieuws > Samenwerking Centre Hotels en CSU Hotel Services

Samenwerking Centre Hotels en CSU Hotel Services

Maandag 20 Februari 2017

Het familiebedrijf Centre Hotels en CSU Hotel Services zijn een samenwerking aangegaan. De optimale kwaliteit- en servicebeleving die CSU biedt, is voor Centre Hotels beweegreden om samen te werken. Het contract omvat de schoonmaak van kamers en openbare ruimtes en de verzorging van linnen.


Centre Hotels is een familiebedrijf met 3 hotels in het centrum van Amsterdam. Hotel Sint Nicolaas, Hotel Citadel en Hotel Tourist Inn zijn gesitueerd in prachtige monumentale panden en voorzien van comfortabel gemeubileerde kamers met verrassende accenten.


De keuze voor CSU past bij de huidige koers van Centre Hotels. Steffan Hoogland, Managing Director Centre Hotels: ‘De kwaliteit van onze hotels verbetert ieder jaar en het streven is om in de top 50 van de Amsterdamse hotels te belanden. Wij kozen CSU vanwege hun constante kwaliteit en professionaliteit. Dankzij hun kennis over hospitality en hun heldere manier van communiceren verwachten wij dat CSU in staat is om Centre Hotels op verschillende vlakken te ontzorgen.’

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.