Home > Nieuws > Ruud Kuijpers wint een jaar lang gratis schoonmaak door CSU

Ruud Kuijpers wint een jaar lang gratis schoonmaak door CSU

Maandag 14 November 2016

Ruud Kuijpers uit Vught is de hoofdprijswinnaar van CSU’s Scherp op Schoon Quiz. Hij wint hiermee een jaar lang gratis schoonmaak. De Scherp op Schoon Quiz was onderdeel van de hernieuwde sponsoring van Qmusic’s radiospel "Het Geluid" waarin een scherp gehoor een mooi geldbedrag kan opleveren. Ruim 3600 unieke deelnemers speelden mee met de quiz. 

CSU is Scherp op Schoon. Goed schoon op een betere manier: scherp op kwaliteit, hospitality, duurzaamheid en innovatie. Deze mentaliteit is aanwezig in alle lagen van de organisatie. Om de campagne Scherp op Schoon nog meer onder de aandacht te brengen, startte CSU de Scherp op Schoon Quiz.

Gratis schoonmaak
Van 29 augustus t/m 23 oktober konden deelnemers via www.csu.nl/hetgeluidvancsu  wekelijks 4 vragen beantwoorden, waaronder geluidsfragmenten, zoekplaatjes en meerkeuzevragen over CSU. Door mee te spelen met de Scherp op Schoon Quiz maakten deelnemers iedere week kans op mooie weekprijzen waaronder een tablet, een lang weekend naar een bungalowpark, een hotelovernachting en toegangskaarten voor een pretpark. Naast weekprijzen, maakten deelnemers bovendien kans op de hoofdprijs: een jaar lang gratis schoonmaak bij de winnaar thuis.

Cadeau aan zwager
Ruud Kuijpers beantwoordde de meeste vragen goed en is daarmee de winnaar van de hoofdprijs. Dit houdt in dat hij gedurende een jaar twee uur per week gratis schoonmaak van CSU bij hem thuis ontvangt. Ruud Kuijpers: “Ik vind de prijs geweldig, echt een heel leuk initiatief van CSU!”. De prijs was eventueel te delen met maximaal drie familieleden of vrienden. Ruud besloot de prijs in zijn geheel cadeau te doen aan zijn zwager Gijs Wetemans.

Video prijsoverhandiging
Recent ging Ruud samen met een schoonmaakteam van CSU naar zijn zwager in Tilburg om hem de prijs te overhandigen. Gijs Wetemans: “Ik ben echt blij verrast dat wij deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen dankzij Ruud! Met een drukke baan, kinderen en huisdieren is een jaar lang gratis schoonmaak heel welkom.” Bekijk hier de video van de prijsoverhandiging.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.