Home > Nieuws > Rob Meulendijks nieuwe statutair directeur CSU

Rob Meulendijks nieuwe statutair directeur CSU

Dinsdag 26 Februari 2013

De Raad van Commissarissen van CSU heeft Rob Meulendijks (51) benoemd als statutair directeur. De aanstelling vindt plaats na een gedegen verkenning door de RvC en de zittende directie. De aandeelhouders en de Ondernemingsraad zijn positief over de benoeming.

De statutaire directie van CSU bestaat naast Rob Meulendijks uit John van Hoof (directievoorzitter) en Gertjan van der Hoek (portefeuille operatie). Rob Meulendijks gaat zich specifiek richten op de portefeuille commercie. Hij volgt Jan van der Schans op die eind 2012 bij CSU stopte om meer tijd te besteden aan een aantal persoonlijke doelen.

Jacques Teelen, voorzitter van de Raad van Commissarissen: ‘Rob Meulendijks heeft ruime commerciële ervaring in de zakelijke dienstverlening. We hebben er het volste vertrouwen in dat Rob samen met zijn collega’s het commerciële succes van de afgelopen jaren kan voortzetten en uitbouwen.’

Rob Meulendijks werkte vanaf 1991 bij de Van Gansewinkel Groep in Eindhoven in diverse commerciële functies. De laatste 10 jaar was hij als Commercieel Directeur Benelux verantwoordelijk voor marketing en sales.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.