Home > Nieuws > Nominatie CSU en ABN AMRO Best Practice Award '17

Nominatie CSU en ABN AMRO Best Practice Award '17

Dinsdag 23 Januari 2018

Het samenwerkingsverband tussen ABN AMRO en CSU is genomineerd voor de "Best Practice Award Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche 2017”. Dat maakte de organisatie van de Best Practice Awards recent bekend. De uitreiking van de award vindt plaats op donderdag 25 januari, tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in De Jaarbeurs in Utrecht.

In het circulaire paviljoen Circl werken alle facilitaire partners binnen CSU's FM Coalitie nauw samen. Iedere vakspecialist vanuit zijn eigen expertise. Schoonmakers weten wat er in het pand gebeurt, worden uitgedaagd en gehoord om goede ideeën te delen en uit te voeren. Dit verhoogt de betrokkenheid en levert plezier in het werk.

De andere drie samenwerkingsverbanden die kans maken op de prijs zijn:
- FMO met Hago Next
- NHL Stenden Hogeschool met Effektief Groep
- Dimence met Asito

De genomineerden zijn organisaties die samen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche succesvol in de praktijk brengen. Met als resultaten: verbeterde arbeidsomstandigheden, een versterking van de betrokkenheid van de schoonmaakmedewerker en een verbetering van de kwaliteit van het schoonmaakwerk.
Een onafhankelijke jury beoordeelde de inzendingen op een aantal criteria zoals: een voorbeeldfunctie voor anderen, het duurzame en innovatieve karakter van de samenwerking en de positieve effecten voor schoonmakers en glazenwassers. Ook is het van belang dat de Best Practice door de Code is ontstaan.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.