Home > Nieuws > Nieuwe wervingssite CSU speelt in op arbeidsmarkt

Nieuwe wervingssite CSU speelt in op arbeidsmarkt

Dinsdag 20 Februari 2018

CSU lanceerde eind januari een nieuwe recruitmentsite. De site www.werkenbijcsu.nl gaat uit van de functionele wensen van potentiële medewerkers en geeft een goed beeld over het bedrijf als werkgever. De compleet vernieuwde site is het startpunt voor het op een data-gedreven wijze vinden, binden en boeien van personeel.

De CSU-website beschikt nu al over de belangrijkste basisfunctionaliteiten, maar wordt de komende maanden nog verder uitgebreid om het gebruiksgemak en de beleving van de sollicitant verder te verhogen. CSU werkt hiervoor samen met de specialisten Endouble en PeopleXS.

Marco Gramser, directeur P&O:´De arbeidsmarkt is aan het verkrappen. Tegelijkertijd willen we de beste mensen voor onze dienstverlening. Als Top Employer Nederland vinden we een optimale klantervaring voor de sollicitant daarvoor essentieel. Bezoekers vinden snel de relevante mogelijkheden in de buurt en we maken ze enthousiast voor een loopbaan bij CSU. De nieuwe werken-bij site biedt onze recruiters bovendien meer ruimte aan de kwalitatieve kant van arbeidsmarktcommunicatie. Zowel werkzoekenden als opdrachtgevers zijn daar bij gebaat.´ 

Prachtig visitekaartje

Voor de ontwikkeling van deze site ging CSU een samenwerking aan met Endouble, specialist op het gebied van recruitmentsites en meetbaarheid. Endouble maakte eerder onder andere de sites voor grote werkgevers als Jumbo, Albert Heijn en Landal. Endouble gelooft dat je het talent acquisition proces alleen maar beter kunt maken als je de juiste data en inzichten hebt. Dit stelt je in staat om de juiste keuzes te maken continu te verbeteren. ‘CSU staat volledig achter onze visie en wij zijn dan ook trots op onze samenwerking. Enerzijds is de nieuwe site een prachtig visitekaartje voor werken bij CSU. Anderzijds wordt het recruitmentproces steeds efficiënter omdat de kwaliteit van kandidaten verbetert’, aldus Thomas Morel, Customer Success Manager bij Endouble . 

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.