Home > Nieuws > Max Snoeren directeur CSU Albatros

Max Snoeren directeur CSU Albatros

Vrijdag 15 Februari 2013

Max Snoeren (43) start per 4 maart als Directeur Hotel Services. Hij wordt verantwoordelijk voor CSU Albatros, landelijk specialist en marktleider in hotelschoonmaak.

CSU nam in december nagenoeg de volledige Nederlandse schoonmaakactiviteiten van het failliete familiebedrijf Albatros over. CSU Albatros continueert de diensten en werkt met 800 medewerkers voor 100 hotels in Nederland. Inmiddels zijn nieuwe langjarige contracten afgesloten met onder andere de Accor Groep en de Hotel Leisure Groep.

Met de overname van marktleider Albatros heeft CSU een grote stap gezet om een toonaangevende rol te spelen binnen de hotelschoonmaak in Nederland. De directie wil deze vooraanstaande positie graag verder uitbouwen en voldoende aandacht geven aan het relatiebeheer van bestaande en nieuwe opdrachtgevers binnen de hotellerie.

CSU verwacht onder leiding van Max Snoeren de dienstverlening in het segment hotels verder te kunnen verbreden. Snoeren werkte sinds 2000 voor ISS in management- en directiefuncties binnen de schoonmaak. Hij was bij ISS Directeur Zuid-Nederland en sinds 2010 als Senior Corporate Accountmanager verantwoordelijk voor de grotere key-accounts van ISS.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.