Home > Nieuws > Klinkende offerte CSU tijdens 'Het Geluid' Qmusic

Klinkende offerte CSU tijdens 'Het Geluid' Qmusic

Donderdag 17 Augustus 2017

CSU is voor de vierde achtereenvolgende keer sponsor van het populaire radiospel Het Geluid van Qmusic. We koppelen aan de hernieuwde sponsoring een speciale actie. Wie tijdens Het Geluid een offerte aanvraagt, ontvangt een klinkende korting over de contractwaarde van het eerste jaar. Daarnaast starten we een radiocampagne op zowel Qmusic als Radio 2 en BNR en ondersteunen reclamemasten onze zichtbaarheid langs diverse snelwegen.

Tijdens de actieperiode van Het Geluid biedt CSU een klinkende korting op nieuwe offertes om ook potentiële, nieuwe opdrachtgevers een frisse start te laten maken na de zomerperiode. Wie voor 25 september 2017 (alleen via de website) een offerte aanvraagt, ontvangt 5% korting over de contractwaarde van het eerste jaar. Nieuwe opdrachtgevers ontvangen de korting aan het einde van het contractjaar.

Aanbevolen schoonmaakbedrijf
CSU is het meest aanbevolen schoonmaakbedrijf van Nederland volgens onderzoek van MT100 naar de beste dienstverleners van Nederland. Om deze classificatie nog meer onder de aandacht te brengen, start CSU een radiocampagne en snelwegreclame.

Vanaf vandaag t/m 24 september is een nieuwe CSU radiospot meerdere keren per dag te horen op Qmusic en vanaf 6 september ook op Radio 2 en BNR. Daarnaast zijn we vanaf 28 augustus ook zichtbaar op reclamemasten langs diverse A-wegen.

Het Geluid vernieuwd
De 2,6 miljoen luisteraars van Qmusic krijgen bij Het Geluid elke werkdag, ieder uur tussen 7.00 en 19.00 uur, een geluid te horen. Wie het geluid raadt, wint het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Voor deze 12e editie keert het populaire radiospel terug in een nieuwe vorm waarbij niet alleen de kandidaat op de radio Het Geluid kan raden, maar ook alle spelers via de Qmusic app. Met een simpel 'JA' of 'NEE' kunnen de app-spelers aangeven of ze meegaan met het antwoord van de kandidaat op de radio of niet. Wanneer Het Geluid geraden wordt, delen de app-spelers die 'JA' hebben gezegd een extra prijzenpot van € 10.000,- belastingvrij.

 

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.