Home > Nieuws > Jeanette Suurd nieuwe Directeur CSU Noordwest

Jeanette Suurd nieuwe Directeur CSU Noordwest

Dinsdag 01 November 2016

Jeanette Suurd is per 1 januari 2017 de nieuwe businessunit directeur voor schoonmaakbedrijf CSU in de regio Noordwest. Zij wordt verantwoordelijk voor de activiteiten van 1800 medewerkers van CSU aan een brede kring van opdrachtgevers in Noord-Holland. Ze gaat tevens deel uitmaken van het landelijke directieteam.

Jeanette Suurd beschikt over ruime ervaring in de facilitaire en zakelijke dienstverlening. Ze werkte het afgelopen jaar als Operationeel Manager bij EW Facility Services. Daarvoor was ze actief als Senior Projectmanager Operational Excellence bij Start People. Ze werkte eerder 28 jaar bij ISS en diens voorgangers Cemsto en Abilis, waarvan tussen 2010 en 2014 in de functie van Operationeel Directeur ISS Nederland.

Jeanette Suurd: ’Ik heb de afgelopen maanden CSU leren kennen als een organisatie die zeer betrokken is. De persoonlijke aandacht voor medewerker en klant passen bij de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Ik kijk ernaar uit om samen met het CSU team hun ambities verder vorm te geven en de facilitaire partner voor de opdrachtgevers te kunnen zijn.’

Suurd volgt Peter-Paul Daey Ouwens op die 1 oktober startte als Operationeel Directeur bij Smallsteps, een landelijk werkende kinderopvangorganisatie.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.