Home > Nieuws > Introductie CSU hospitalitykoffer succes

Introductie CSU hospitalitykoffer succes

Dinsdag 10 November 2015

Schoonmaakbedrijf CSU introduceert de hospitalitykoffer. Dit na succesvolle pilots bij onder andere Aegon, Provincie Groningen, ABN AMRO en Schiphol. Hospitality is voor CSU een strategische keuze. Het bedrijf ontzorgt opdrachtgevers met brede ervaring en een modulaire aanpak van gastvrijheid. De speciaal ontwikkelde koffer helpt leidinggevenden om hospitality te bespreken, in praktijk te brengen en verder te perfectioneren. Voorzien van een verbeterde inhoud houdt bredere toepassing van de koffer CSU medewerkers scherp op hospitality.

Scherp op hospitality

Projectmanagers hospitality coachen en trainen medewerkers dagelijks op resultaatgerichtheid en hospitality. Om de hospitality beleving scherp te houden zet CSU de hospitalitykoffer in. Die bevat allerlei tools en hulpmiddelen zoals do en don’t kaarten, een hospitalitykalender, gespreks- en themakaarten. Ook bevat de koffer meldkaarten om defecten of verstoringen te noteren die de medewerkers tijdens het werk tegenkomen en niet direct zelf kunnen oplossen. Zo bespreekt en vernieuwt de projectmanager de aanpak van hospitality.

CSU Directeur Hospitality Diane van Dijk: ”Goed geïnformeerde hospitalitymedewerkers werken proactiever en leveren meerwaarde. Met de koffer houden we onder onze gastvrije schoonmaakmedewerkers het onderwerp hospitality onder de aandacht op een leuke en interactieve manier. Feedback uit de hospitalityteams over het gebruik van de koffer levert tips op over wat er beter kan. De koffer vullen we dan ook regelmatig aan met nieuwe tools. Medewerkers worden betrokken, vinden het leuk om mee te denken en er ontstaat meer proactiviteit in onze teams.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.