Home > Nieuws > Inschrijven voor de CSU Innovatie Award: nog 2 weken!

Inschrijven voor de CSU Innovatie Award: nog 2 weken!

Woensdag 28 Augustus 2019

Tot en met elf september kunnen ondernemers en studenten hun innovatieve, impactvolle ideeën voor de facilitaire branche nog aanmelden. Daarmee dingen ze mee naar de CSU Innovatie Award 2019 die op 14 november in De Efteling voor de tweede keer wordt uitgereikt. De winnaar ontvangt een succesversneller én een investeringsbudget van € 10.000,-

Impactvolle innovaties in de facilitaire branche verdienen een groot podium. Tijdens de CSU Innovatie Award krijgen de zes meest kansrijke ideeën de gelegenheid om te pitchen voor een vakjury met een groot (maatschappelijk) netwerk en een duidelijke visie op innovatie. Zij beoordelen de zes pitches op originaliteit, impact, toepasbaarheid en ondernemerschap.

Pitchen op Circuit Zandvoort
Het pitch-event is op het Circuit van Zandvoort: een heel bijzondere locatie die sinds jaar en dag snelheid, innovatie en doorzettingsvermogen samenbrengt. De zes innovaties worden na het event online gepubliceerd. Zo kan het publiek meebeslissen over het beste idee voor de facilitaire branche. De ondernemer met de meeste stemmen staat op 14 november als één van de drie finalisten op het podium in De Efteling. De andere twee finalisten worden door de jury gekozen. Tijdens de feestelijke Awarduitreiking in De Efteling wordt de winnaar van de CSU Innovatie Award 2019 bekendgemaakt.

CSU Innovatie Award 2019
De CSU Innovatie Award biedt start-ups en jonge ondernemers een podium om originele, innovatieve ideeën te delen. Concepten op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), augmented reality (AR) of virtual reality (VR). Slimme online producten (The Internet of Things) waarbij technologieën als mechatronica, robotica, big data, blockchain of algoritmes worden gebruikt. Of innovaties waarbij de nadruk juist ligt op het menselijke aspect, de human touch.

Succesversneller voor de winnaar
De winnaar van de CSU Innovatie Award ontvangt een investeringsbudget van € 10.000,- én professionele ondersteuning. Zo krijgt de winnaar toegang tot relevante netwerken, coaching en een marketing-boost. Meedingen en meedoen is nog steeds mogelijk. Startups, studenten en ondernemers kunnen hun idee insturen op of vóór 11 september via www.csu.nl/innovatieaward.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.