Home > Nieuws > Hoge klanttevredenheid CSU - bovengemiddelde stijging

Hoge klanttevredenheid CSU - bovengemiddelde stijging

Vrijdag 27 Februari 2015

Opdrachtgevers van schoonmaakbedrijf CSU zijn zeer tevreden. Dat blijkt uit recent door Integron, specialist in klant- en medewerkeronderzoek, breed gehouden onderzoek. CSU wordt gezien als een gastvrij, betrouwbaar en deskundig bedrijf.

Onder andere de algemene klanttevredenheid, de klantgerichtheid en prijsstelling van CSU scoren beter dan benchmarks voor de schoonmaak. De tevredenheid onder opdrachtgevers van CSU is dan ook bijzonder toegenomen. Volgens Integron is de stijging van CSU de grootste van alle klanttevredenheidsonderzoeken die ze in 2014 hebben uitgevoerd.

Integron directeur Stephan van Gelder: ”Wij voeren we per jaar honderden onderzoeken uit naar de tevredenheid en loyaliteit van klanten. Ook voor klanten die een zogenaamd trendonderzoek uitvoeren. Uit een analyse van de trendonderzoeken die Integron in 2014 afrondde, blijkt CSU de grootste sprong (van 0.5) te hebben gemaakt in de klanttevredenheid. Een compliment waard wat CSU doet om de kwaliteit van de organisatie en dienstverlening te verbeteren!”

Uit facility belevingsonderzoek blijkt de waardering voor schoonmaak in het algemeen laag, zeker voor uitbestede schoonmaak, en is deze dalend. De positieve scores van CSU staan haaks op die trend. Directievoorzitter John van Hoof: ”Ik ben trots op deze cijfers. Het betekent dat we de juiste koers varen. Opdrachtgevers in diverse sectoren worden al enige tijd voor uitdagingen geplaatst. CSU helpt ze om met schoonmaak meerwaarde toe te voegen voor hetzelfde of minder budget. Met onze Scherp op Schoon mentaliteit zetten we de klant centraal en maken we proactief de verbinding. Geholpen door digitale mogelijkheden werken we samen aan goed schoon op een betere manier.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.