Home > Nieuws > Gert Zoet nieuwe Directeur CSU Zuidwest

Gert Zoet nieuwe Directeur CSU Zuidwest

Vrijdag 14 April 2017

Gert Zoet is per medio augustus 2017 de nieuwe businessunit directeur voor schoonmaakbedrijf CSU in de regio Zuidwest. Hij wordt verantwoordelijk voor een brede kring van opdrachtgevers in Groot-Rotterdam, West-Brabant en Zeeland waar ruim 2600 medewerkers actief zijn. Hij gaat tevens deel uitmaken van het landelijke directieteam.

Gert Zoet beschikt over grote kennis van schoonmaak- en facilitaire dienstverlening als gevolg van ruime ervaring in de sector. Hij werkte de afgelopen jaar 5 jaar als Directeur West Nederland bij Hago Zorg. Daar was hij mede verantwoordelijk voor het opzetten van dit specialisme. Van 2005 tot 2011 was Zoet Directeur van Hago West Nederland. Daarvoor was hij actief als Directeur Noordwest Nederland bij ISS en werkte hij 15 jaar bij Asito Medical, eerst als vestigingsmanager en later als Businessunit manager.

Gert Zoet: ’Ik heb CSU leren kennen als een klantgerichte en betrouwbare organisatie die zeer betrokken is bij het welzijn van zijn opdrachtgevers en medewerkers. Mijn kennis en ervaring van schoonmaak in het algemeen en de zorg in het bijzonder zet ik graag in voor CSU’s opdrachtgevers. Ik kijk ernaar uit om samen met het CSU team de successen in de regio verder vorm te geven.’

Zoet volgt Suzan Stadhouders-Willemse op die bij CSU 1 april startte als lid van de Raad van bestuur met de portefeuille operatie.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.