Home > Nieuws > Gastbeleving centraal in nieuw contract CSU en Efteling

Gastbeleving centraal in nieuw contract CSU en Efteling

Woensdag 09 Januari 2019

De succesvolle samenwerking tussen de Efteling en CSU krijgt een vervolg. Op 13 december jl. tekenden beide organisaties een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. De overeenkomst voor vijf jaar ging in op 1 januari 2019 en omvat de schoonmaakwerkzaamheden in het Efteling Hotel, Efteling Loonsche Land Hotel, kantoor Raveleijn en de Efteling Vakantieparken Bosrijk en Loonsche land. Een verdere ontwikkeling van de gastbeleving neemt een belangrijke plaats in de nieuwe overeenkomst in.

Volgende stap
“De Efteling en CSU kijken terug op een langdurige relatie. De beide organisaties werken sinds 2009 samen. Daarom is het nu tijd voor de volgende stap”, zegt Businessunit directeur CSU Zuid Ward Kolman. “De schoonmaakwerkzaamheden die we op de verschillende gastverblijven rond het park verrichten, zijn onze basis. Die basis is sterk: op dit moment wordt de schoonmaak beoordeeld met een dikke 8. Maar we gaan verder dan schoonmaken alleen, want gastbeleving wordt steeds belangrijker. Wij willen, door onze werkzaamheden, bijdragen aan de beleving van Efteling-gasten.”

Mensenbedrijven
Kolman en zijn team zijn ontzettend trots op de samenwerking met een A-merk als de Efteling. Maurice van Meulebrouck, Algemeen Manager CSU Leisure Services: “Het is fantastisch als je al zo’n lange tijd mag samenwerken met een opdrachtgever van dit kaliber. We hebben ervaren dat sociaalmaatschappelijk ondernemen de grootste verbindende factor is tussen ons beiden. De Efteling biedt haar gasten een ongekende kwaliteit en de eigen medewerkers volop kansen om zich te ontwikkelen. Wij hebben dezelfde kijk op de kwaliteit in dienstverlening en de volgende stap die we hierin met elkaar gaan zetten.”

Vertrouwen
Fons Jurgens, Algemeen Directeur van de Efteling ziet de overeenkomst tussen de organisaties. Jurgens: “Medewerkers zijn erg belangrijk voor de gastbeleving. De medewerkers van CSU dragen hun steentje daar ook aan bij. Ik kijk tevreden terug op de afgelopen samenwerking en heb daarom vertrouwen in de aankomende periode.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.