Home > Nieuws > Flexibel en gemotiveerd: Specialistenteam Noordwest

Flexibel en gemotiveerd: Specialistenteam Noordwest

Dinsdag 06 Augustus 2019

Het specialistenteam in Amsterdam Noordwest is dit jaar opgericht en nu al een toegevoegde waarde, zowel voor interne als externe klanten. Om in zo’n korte tijd met een geheel nieuw team mooie opdrachten binnen te slepen en uit te voeren is een hele mooie prestatie! We spraken met Sunil Debipersad en Mohammed Bouchassour, beiden meewerkend voorman van het specialistenteam.

‘Ik vind het leuk om op verschillende locaties werkzaam te zijn’, geeft Sunil Debipersad aan. Dat is ook kenmerkend voor het team. De specialisten hebben geen vaste werklocatie, daar moet je om mee kunnen gaan en leuk vinden.

Niet voor iedereen
Het team loopt niet weg van een moeilijke klus. Zij weten als geen ander hoe zij de kleinste tot meest complexe opdrachten moeten uitvoeren. Zo hebben ze een mooie opdracht bij IGMA, waar het team voor pontons een opleveringsschoonmaak verzorgd. Om bij de verschillende pontons te kunnen komen, moeten ze telkens een pontje nemen en alle materialen overzetten. Zo’n klus is niet voor iedereen weggelegd, maar wel voor onze specialisten!

Flexibel
‘Het kan zo zijn dat wij 24 uur van te voren worden gevraagd om een opdracht uit te voeren’, zegt Mohammed Bouchassour. ‘Het team begrijpt dit en is altijd flexibel, het is mooi om te zien dat het hele team zo gemotiveerd is en gezamenlijk werkt.’

‘Het is extra bijzonder om samen te werken met onze verschillende culturen.’

Scherp op ontwikkeling
De specialisten zijn harde werkers, maar lopen ook niet weg voor het verder ontwikkelen van hun capaciteiten. Zij krijgen de ruimte om dit te doen. ‘CSU geeft mij de kans om ergens uit te blinken, daar zeg ik geen nee tegen!’, zegt Mohammed. Naast de verplichte Basisvakopleiding Schoonmaak en de CSU-basisinstructie, hebben zij aanvullende opleidingen gevolgd. Zulke opleidingen geven hen de mogelijkheid om onder andere de volgende specialistische werkzaamheden te verrichten:

  • Dieptereiniging keukens en sanitaire ruimtes
  • Vloeronderhoud
  • Oplever-, verhuis, en evenementenschoonmaak
  • Reinigen op hoogte
  • Industrieel reinigen

Het feit dat deze medewerkers openstaan om specialistische opdrachten uit te voeren, opleidingen te volgen, zich zowel aan een strakke als flexibele planning te houden betekent enorm veel voor CSU.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.