Home > Nieuws > Directeuren maken conferentiehotel Kapellerput schoon

Directeuren maken conferentiehotel Kapellerput schoon

Vrijdag 08 November 2013

De housekeeping van Conferentiehotel Kapellerput in Heeze is gisteren verzorgd door hoteldirecteur Rik Hüsken en CSU Businessunit Directeur Ward Kolman. Dit deden zij in het kader van de CSU MeewerkWeek, waarbij kantoorpersoneel, management en directie meewerken met hun schoonmaakcollega’s. Het is de negende keer dat de CSU MeewerkWeek wordt georganiseerd. Doel van het initiatief is om waardering en respect te laten blijken en betrokken te blijven bij de werkvloer.

CSU Albatros nam een jaar geleden de activiteiten van het failliete Albatros over, waaronder de werkzaamheden bij Kapellerput. Onlangs verlengde het conferentiehotel de samenwerking met minstens twee jaar. Gisteren ondervonden beide directeuren hoe deze succesvolle samenwerking er in de praktijk aan toe gaat. “Erg mooi en leerzaam om te ervaren hoe enthousiast en betrokken onze medewerkers zijn. Zij zorgen iedere dag weer voor een optimale beleving van gastvrijheid bij de gasten”, aldus CSU Businessunit Directeur Ward Kolman.

Creëren van betrokkenheid en begrip
Honderden medewerkers gaan deze periode aan de slag bij tientallen klanten van CSU. Door hen mee te laten lopen in de core business van de organisatie, blijven zij betrokken bij het werk en de mensen op de werkvloer. Dat leidt ook tot meer begrip voor elkaar. Het initiatief sluit dan ook perfect aan bij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag dat respect voor schoonmakers en hun vak stimuleert. Het is een van de vele concrete initiatieven waarmee CSU invulling geeft aan de uitgangspunten van de Code en zijn voortrekkersrol bij het sociaal en duurzaam inzetbaar houden van mensen.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.