Home > Nieuws > Directeur maakt Belastingdienst schoon

Directeur maakt Belastingdienst schoon

Woensdag 13 November 2013

CSU Businessunit Directeur Suzan Stadhouders – Willemse en Teammanager Facilitaire Dienstverlening Belastingdienst, Aad van der Stoep maakten vandaag het kantoor van de Belastingdienst in Rotterdam schoon. Aanleiding is de jaarlijkse CSU MeewerkWeek, waarbij kantoorpersoneel, management en directie meewerken met hun schoonmaakcollega’s. Het is de negende keer dat de CSU MeewerkWeek wordt georganiseerd. Doel van het initiatief is om waardering en respect te laten blijken en betrokken te blijven bij de werkvloer.

Zowel voor CSU als de Belastingdienst was de deelname aan de CSU MeewerkWeek een leuke en leerzame ervaring. De Belastingdienst is een zeer gewaardeerde klant. Om respect en betrokkenheid naar de eigen medewerkers, maar ook richting de Belastingdienst te laten blijken, werkten zowel CSU Businessunit Directeur Suzan Stadhouders – Willemse, CSU Districtsmanager Robert van Wijngaarden als Teammanager Facilitaire Dienstverlening van de Belastingdienst, Aad van der Stoep vol overgave mee met het vaste schoonmaakteam.

Creëren van betrokkenheid en begrip
Honderden medewerkers gaan deze periode aan de slag bij tientallen klanten van CSU. Door hen mee te laten lopen in de core business van de organisatie, blijven zij betrokken bij het werk en de mensen op de werkvloer. Dat leidt ook tot meer begrip voor elkaar. Het initiatief sluit dan ook perfect aan bij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag dat respect voor schoonmakers en hun vak stimuleert. Het is een van de vele concrete initiatieven waarmee CSU invulling geeft aan de uitgangspunten van de Code en zijn voortrekkersrol bij het sociaal en duurzaam inzetbaar houden van mensen.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.