Home > Nieuws > Diane van Dijk directeur Hospitality CSU

Diane van Dijk directeur Hospitality CSU

Dinsdag 06 Januari 2015

Met ingang van 2 januari is Diane van Dijk bij schoonmaakbedrijf CSU in dienst getreden als directeur Hospitality. Met de komst van Diane van Dijk investeert het bedrijf in het uitbreiden van de succesvolle aanpak voor 'gastvrije schoonmaak'. Het aantrekken van een aparte directeur op dit gebied onderstreept het groeiende belang dat CSU hecht aan hospitality.

Diane van Dijk (41) heeft veel ervaring opgedaan met het integreren van hospitality in dienstverlenende organisaties. De afgelopen jaren heeft zij gewerkt als Directeur Marketing & Sales bij Scherpenzeel en daarvoor in dezelfde functie bij Van Gansewinkel. Met de komst van een directeur Hospitality speelt CSU nog nadrukkelijker in op de groeiende vraag naar gastheerschap in omgevingen zoals kantoren, scholen, overheid, zorg, retail en vervoer. Onder invloed van veranderende behoeften en werkomgevingen wordt gastvrijheid daar steeds belangrijker.

Strategische keuze
Hospitality is voor CSU een strategische keuze en gaat verder dan een mooi jasje of een schoonmaker die glimlacht. Met de benoeming van Diane van Dijk implementeren we hospitality nog breder en dieper dan nu in de CSU-organisatie. Voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers ontwikkelt Van Dijk op maat gemaakte hospitality-concepten.

 

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.