Home > Nieuws > CSU voor zesde jaar op rij grootste opleider in schoonmaakbranche

CSU voor zesde jaar op rij grootste opleider in schoonmaakbranche

Donderdag 23 Mei 2019

Voor het zesde jaar op rij is CSU wederom de grootste opleider voor de basisvakopleiding algemene schoonmaak. Dit blijkt uit cijfers van de RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche). ‘Jaar na jaar zijn wij de grootste opleider, een prestatie om trots op te zijn’, aldus directeur HR Marco Gramser.

Als mensenbedrijf investeert CSU intensief in medewerkers. Opleiding vormt daarin een belangrijke pijler. Iedere medewerker die bij CSU in de schoonmaak aan de slag gaat, volgt de basisvakopleiding. Deze opleiding verschaft kennis en inzicht op het gebied van algemeen schoonmaakonderhoud.In 2018 behaalden meer dan achthonderd medewerkers hun diploma via het RAS-Examenbureau. Marco Gramser: ‘Wij stimuleren persoonlijke en professionele groei. Bijna 7800 medewerkers volgden tot nu toe de basisvakopleiding. Een diploma geeft medewerkers niet alleen meer zelfvertrouwen, maar ook betere carrièrekansen. Bovendien geloven wij dat vakkundige en flexibele medewerkers iedereen verder brengt, niet alleen CSU en de medewerker zelf, maar ook onze opdrachtgevers.’

Sociaal ondernemerschap
Bij CSU staat goed werkgeverschap hoog op de agenda. Naast investeren in opleiding en ontwikkeling, ziet CSU ook het creëren van werkgelegenheid via social return als een belangrijk onderdeel van goed werkgeverschap. Eind 2017 bereikte CSU de hoogste trede van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO), hét keurmerk voor koplopers op het gebied van sociaal ondernemen. Ook startte CSU in de afgelopen jaren diverse projecten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief op een baan te bieden.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.