Home > Nieuws > CSU uitgeroepen tot Best Managed Company 2014

CSU uitgeroepen tot Best Managed Company 2014

Dinsdag 09 December 2014

Schoonmaakbedrijf CSU mag zich rekenen tot een van de best geleide Nederlandse bedrijven in het midden- en grootbedrijf. Vorige week werd het bedrijf als een van de 76 organisaties in Nederland bekroond tot 'Best Managed Company'. Deze verkiezing is een initiatief van Deloitte en ING in samenwerking met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society. CSU werd geprezen vanwege de duidelijke strategie die men voert, en die ook goed is ingebed in de aansturing van het bedrijf.

Deloitte organiseert het landelijke Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. CSU deed dit jaar voor de eerste keer mee en werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van CSU.

Bedrijfsvoering en duurzame inzetbaarheid
CSU viel op vanwege de duidelijke strategie die men voert, die goed is ingebed in de aansturing van het bedrijf. De jury zegt hierover; “CSU heeft een duidelijke strategie, waarover zij helder communiceert met haar stakeholders. Ondanks relatief uitdagende marktomstandigheden weet CSU hierdoor toch winstgevend te groeien met ook nog eens prima aandacht voor de duurzame inzetbaarheid van personeel. Dit maakt CSU voor ons een echte Best Managed Company”. Daarnaast geeft directievoorzitter John van Hoof aan dat het programma waardevol is voor de ontwikkeling van het bedrijf. “De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. Het komende jaar zullen we ons verder ontwikkelen in de digitalisering van werkprocessen en duurzame inzetbaarheid, waar we nog stappen kunnen maken.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.