Home > Nieuws > CSU start bij NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

CSU start bij NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

Maandag 18 Maart 2019

CSU startte onlangs met de schoonmaak van de hotelkamers van NH Collection Amsterdam Barbizon Palace. Het vijfsterrenhotel in hartje Amsterdam is, na een tender uitgevoerd door Coperama Benelux B.V., een meerjarig partnership met CSU aangegaan. In de keuze voor CSU gaf de aandacht voor de medewerkers uiteindelijk de doorslag.

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace is onderdeel van de NH Hotel Group. De NH Hotel Group heeft wereldwijd meer dan 350 hotels. NH Collection Amsterdam Barbizon Palace is een vijfsterrenhotel in hartje Amsterdam, op loopafstand van onder andere het Centraal Station en De Dam. Het hotel bestaat uit 263 kamers en suites en 11 appartementen verdeelt over verschillende 17e-eeuwse herenhuizen. Naast de schoonmaak van de kamers is CSU ook verantwoordelijk voor schoonmaak en bijvullen van de minibars.

Aandacht voor medewerkers
NH Collection Amsterdam Barbizon Palace heeft net als CSU verantwoord ondernemen en het welzijn van medewerkers hoog in het vaandel staan. Robert Goudappel, directeur CSU Hotel Services: ‘CSU is voorloper in MVO en duurzaamheid en richt zich naast milieu vooral ook op mensen. Goed werkgeverschap vinden wij van groot belang. Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht voor medewerkers rendeert.’

Over COPERAMA
Coperama is een inkooporganisatie voor de hotellerie die in meerdere landen actief is. Coperama heeft vestigingen in Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Madrid en Milaan. De organisatie maakt collectieve inkoopafspraken voor ruim 1500 hotels in Europa. Meer info op www.coperama.nl.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.