Home > Nieuws > CSU scherp op Hospitality bij Hotel Arena

CSU scherp op Hospitality bij Hotel Arena

Vrijdag 29 Maart 2019

CSU is vanaf vandaag verantwoordelijk voor de schoonmaak van de hotelkamers en algemene ruimtes van Hotel Arena. Het viersterrenhotel in Amsterdam is een meerjarig partnership met CSU aangegaan. De betrokkenheid en hoge kwaliteit dienstverlening, gecombineerd met de professionele werkwijze droegen bij aan de keuze voor CSU.

Hotel Arena ligt aan de rand van het Amsterdamse centrum en bereik je via het Oosterpark. Het monumentale pand uit 1886, waarin het unieke stadshotel al bijna 27 jaar is gehuisvest, transformeerde door de jaren heen van Rooms-Katholiek meisjesweeshuis, sleep-in tot viersterren hotel met 139 kamers.

Scherp op Hospitality
CSU’s pijler Hospitality sluit naadloos aan op de visie van Hotel Arena: het creëren van een unieke en hoogwaardige gastvrijheidservaring dat inspireert en mensen verbindt. Özgür Eylen, General Manager Hotel Arena: ‘Hospitality staat bij ons altijd erg hoog in het vaandel, waarbij we ontmoetingen tussen internationale toeristen en Amsterdammers stimuleren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze samenwerking met CSU aan deze visie zal bijdragen.’

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.