Home > Nieuws > CSU nieuwe schoonmaakpartner en sponsor ADO Den Haag

CSU nieuwe schoonmaakpartner en sponsor ADO Den Haag

Dinsdag 26 September 2017

CSU is vanaf nu de nieuwe schoonmaakpartner van ADO Den Haag. Het schoonmaakbedrijf waarvan één van de business units vanuit Rijswijk werkt, gaat de schoonmaak in het Cars Jeans Stadion verzorgen. Ook verbindt CSU zich als sponsor aan ADO Den Haag. De twee partijen passen uitstekend bij elkaar qua cultuur en ondernemerszin.

Afgelopen vrijdag vond de officiële ondertekening plaats van het meerjarige contract tussen de voetbalclub en CSU. Het contract omvat de gehele schoonmaak van het stadion: de tribunes, evenementzalen, sanitair, het buitenterrein en de glasbewassing. CSU’s schoonmaakkwaliteiten en innovatieve karakter zijn voor de Haagse voetbalclub beweegredenen om het partnership te starten. Mattijs Manders, CEO ADO Den Haag: “In CSU hebben wij een gedegen schoonmaakpartner gevonden. CSU’s innovatieve blik op dienstverlening maakt hen specialist op het gebied van schoonmaak.”

Als officiële sponsor van ADO Den Haag is CSU volop zichtbaar in het stadion middels een eigen skylounge en boarding achter het doel en de dugout.
Serge de Brouwer, Businessunit Directeur CSU West: “Schoonmaakpartner en sponsor worden van deze geweldige voetbalclub was een lang gekoesterde wens. We zijn enorm trots dat we hier mogen schoonmaken en zien het tevens als een goede mogelijkheid om ons in deze regio verder te profileren.”


Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.