Home > Nieuws > CSU neemt schoonmaak van Fair over

CSU neemt schoonmaak van Fair over

Woensdag 19 Juni 2013

CSU heeft de schoonmaakactiviteiten van de Fair Groep uit Lelystad per 17 juni overgenomen. De medewerkers van Fair Schoonmaak en Onderhoud treden in dienst bij CSU. We integreren de activiteiten in onze huidige organisatiestructuur. De overname (omzet ruim € 2 miljoen) sluit goed aan bij onze ambitie om onze marktpositie als landelijke schoonmaakspecialist te versterken.

In de afgelopen jaren heeft de Fair Groep een spectaculaire groei doorgemaakt. In de afgelopen vijf jaar is de omzet verdubbeld en is de geografische spreiding van twee naar zeven provincies gerealiseerd. Deze groei is evenwel niet gelijkelijk verdeeld over de activiteiten schoonmaak en bewaking. Waar in bewaking nog steeds uitbreiding op alle fronten wordt gerealiseerd, stokt de groei binnen het schoonmaakbedrijf.

Om de beoogde kwaliteit te kunnen waarborgen, heeft de organisatie ervoor gekozen om meer focus aan te brengen in het dienstenaanbod en te stoppen met de schoonmaakactiviteiten. Klanten en medewerkers kunnen profiteren van de professionele organisatie en kennis van CSU.

Volgens Directievoorzitter John van Hoof past de overname goed bij onze groeistrategie als landelijk schoonmaakspecialist: “In de krimpende schoonmaakmarkt ondersteunen we onze autonome groei daar waar mogelijk met interessante acquisities. De activiteiten van Fair Schoonmaak en Onderhoud vinden met name plaats in de regio’s Midden-Nederland en Oost-Nederland. Ze zijn een waardevolle aanvulling op onze contractportefeuille in dat werkgebied. Deze uitbreiding gaan we dan ook met volle aandacht voor opdrachtgevers en personeel integreren.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.