Home > Nieuws > CSU Hotel Services housekeepingpartner van Kasteel Kerckebosch

CSU Hotel Services housekeepingpartner van Kasteel Kerckebosch

Dinsdag 14 Maart 2017

Per 1 februari is Kasteel Kerckebosch in Zeist een meerjarige samenwerking aangegaan met CSU Hotel Services. CSU is verantwoordelijk voor de complete schoonmaakdienstverlening in het hotel inclusief linnenlogistiek, controle en begeleiding.

 

Het borgen van hoge kwaliteit schoonmaakdienstverlening stond voorop bij de keuze voor een nieuwe schoonmaakpartner. CSU en Kasteel Kerckebosch zijn een samenwerkingsverband aan gegaan, waarbij CSU Kasteel Kerckebosch volledig ontzorgt op gebied van housekeeping.

 

Kasteel Kerckebosch is een kleinschalig en intiem kasteel, gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug te Zeist. Het sfeervolle kasteel is voorzien van hedendaagse gemakken. De kamers hebben hun authentieke en intieme sfeer behouden passend bij een kasteel van 120 jaar oud. Kasteel Kerckebosch vindt in CSU Hotel Services een gespecialiseerde partner die kan inspelen op hun toekomstplannen. Ingmar Sloothaak, Directeur Kasteel Kerckebosch: “Tijdens onze zoektocht naar een professionele dienstverlener gespecialiseerd in hospitality kwam CSU als eerste naar boven. Wat we zochten was een flexibele specialist met name op logistiek gebied die met ons mee kan denken en daarin voldoet CSU volledig. In CSU hebben wij de partner gevonden die samen met ons verder wil groeien en we zien uit naar een langdurige, prettige samenwerking.”

 

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.