Home > Nieuws > CSU-holding Total Care ontvangt FD Gazellen Award 2019

CSU-holding Total Care ontvangt FD Gazellen Award 2019

Woensdag 06 November 2019

Total Care, de moeder van CSU en thuiszorgorganisatie Tzorg, heeft 5 november een FD Gazellen Award in ontvangst genomen. De FD Gazellen Awards worden uitgereikt door Het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. “Omzetgroei en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan prima hand in hand”, aldus voorzitter Raad van Bestuur John van Hoof.

Van Hoof: “Uiteraard is iedereen in onze organisatie trots op de mooie cijfers. Maar minstens zo belangrijk vind ik dat we naast een omzetstijging onze koersdoelen op het gebied van duurzaamheid, innovatie, ketensamenwerking, goed werkgeverschap en het welbevinden van onze medewerkers hebben kunnen realiseren. Het is prachtig dat we resultaten laten zien op álle fronten, en niet alleen in omzet.”

Gezonde groei en gerealiseerde doelen
Behalve een omzetgroei van minimaal 20% in de drie afgelopen boekjaren, hanteert de jury van de FD Gazellen nog enkele belangrijke criteria. Een ervan is een ononderbroken groei in de omzet over een periode van drie jaar. Ook de groei van werknemers en de winstgevendheid worden meegewogen. Aan deze criteria heeft Total Care dankzij autonome groei en belangrijke overnames ruimschoots voldaan.

Over de FD Gazellen
Al 16 jaar lang organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De ranglijst is een goede graadmeter voor het economische klimaat in Nederland. De uitreiking van de awards vindt plaats over vier regio’s, op vier verschillende momenten. De Gazellen voor Zuid-Nederland werden uitgereikt op 5 november in Theater aan de Parade in Den Bosch.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.