Home > Nieuws > CSU-Commissaris Greet Prins maakt Casa 400 Amsterdam schoon

CSU-Commissaris Greet Prins maakt Casa 400 Amsterdam schoon

Donderdag 04 December 2014

Tijdens de CSU MeewerkWeek maakte commissaris Greet Prins van schoonmaakbedrijf CSU Casa 400 Amsterdam schoon. Dat deed zij tijdens de tiende jaarlijkse CSU MeewerkWeek. Het jubileum en het succes van de meewerkweek zijn aanleiding voor CSU om het initiatief te nemen voor de Nationale MeewerkWeek. Die vindt voor het eerst plaats van 16 tot 20 november 2015. De Nationale MeewerkWeek daagt CEO's, directieleden en managers uit in hun eigen organisatie minimaal een dagdeel mee te werken op de werkvloer.

'Meewerken leert dat het stevig doorwerken is om alle kamers goed en tijdig schoon te maken', constateert Greet Prins. 'Ik ben onder de indruk van de trots van de schoonmaaksters op hun werk. Kamers worden met liefde en zorg schoongemaakt.’ Districtsmanager Karin van den Heuvel, actief in het Suite Novotel Den Haag City: ‘Ik vind het meewerken ieder jaar weer een geweldig leuke ervaring. Onze medewerkers ervaren dat we oprecht interesse hebben in hun werk en het zelf aan den lijve willen ondervinden.' Directeur Max Snoeren werkte mee met de housekeeping medewerkers bij hotel ibis in Tilburg. ‘Erg leerzaam om te ervaren hoe enthousiast en betrokken onze medewerkers zijn. Zij zorgen iedere dag weer voor een optimale beleving van gastvrijheid bij de gasten.’

Waardering en betrokkenheid
Al sinds 2005 organiseert CSU de MeewerkWeek. Directie, management en kantoorpersoneel tonen door samen aan de slag te gaan waardering en betrokkenheid voor het werk van de schoonmakers. Ook helpt het event om verbeteringen in het primaire proces te signaleren. Volgend jaar gaat de MeewerkWeek verder als Nationale MeewerkWeek. Daarmee speelt CSU Albatros in op het enthousiasme van veel opdrachtgevers die ook inhaken op het initiatief.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.