Home > Nieuws > CSU blikt op Vakbeurs Facilitair vooruit naar innovatieve facilitaire toekomst

CSU blikt op Vakbeurs Facilitair vooruit naar innovatieve facilitaire toekomst

Donderdag 11 Januari 2018

Schoonmaakbedrijf CSU start het 50-jarig jubileumjaar op Vakbeurs Facilitair (24, 25 en 26 januari) in de Jaarbeurs in Utrecht. CSU presenteert er de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid en vakmanschap en technologische en sociale innovaties. Dat zijn onder meer CSU’s bekroonde sensorconcept BeSense en de FM Coalitie, het facilitair samenwerkingsmodel.

Innovaties passen in de visie van CSU, als continue driver om het gewone ongewoon goed te doen. Op Vakbeurs Facilitair ervaren bezoekers hoe CSU met BeSense sensoring in de praktijk toepast en wat de toegevoegde waarde voor organisaties is. Het concept was in 2017 winnaar van de European Cleaning and Hygiene Award voor ‘groundbreaking technological innovataion of the year’.

Daarbij zoekt CSU graag de samenwerking, onder andere met de FM Coalitie. Het is een nieuw, pasklaar en in de praktijk bewezen facilitair samenwerkingsmodel om als facilitaire partners meerwaarde te creëren.

Facilitaire dromen verwezenlijken
De droom van Cor van der Heijden, 50 jaar geleden oprichter van CSU, is meer dan uitgekomen. CSU brengt al een halve eeuw succesvol facilitaire toekomstdromen tot leven. Een digitale sneltekenaar brengt de toekomstdromen van bezoekers in de stand ook letterlijk tot leven.

25 januari Qmusic the Party
Als 50-jarige nodigt CSU bezoekers op Vakbeurs Facilitair iedere beursdag uit voor een feestelijke borrel. Op donderdag 25 januari zet Qmusic deze nog eens extra luister bij. Bezoekers zijn alle dagen van harte welkom op de CSU stand C7.

 

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.