Home > Nieuws > CSU ALBATROS en Hotel- & Leisuregroep verlengen contract

CSU ALBATROS en Hotel- & Leisuregroep verlengen contract

Maandag 21 Januari 2013

CSU ALBATROS en Hotel- & Leisuregroep Zuid-Nederland hebben het contract voor het schoonmaakonderhoud van Golden Tulip Jagershorst, Tulip Inn Maastricht Aachen Airport, Golden Tulip Parkstad Zuid-Limburg en Golden Tulip Weert verlengd. Hotel- & Leisuregroep ziet in CSU ALBATROS een ervaren en deskundige schoonmaakpartner die een belangrijke bijdrage levert aan het hoge serviceniveau dat de hospitality onderneming haar gasten wil bieden. Het nieuwe contract is afgesloten voor de duur van vier jaar.

Door de samenwerking met Hotel- & Leisuregroep kan CSU ALBATROS zijn positie als specialist en marktleider in hotelschoonmaak verder verstevigen. “We zijn blij en trots dat we de prettige samenwerking van de afgelopen jaren kunnen voortzetten en op deze wijze een belangrijke bijdrage blijven leveren aan een optimale servicebeleving voor de gasten van de diverse hotels van de Hotel- & Leisuregroep Zuid-Nederland”, aldus CSU ALBATROS Businessunit Directeur Ward Kolman. In december 2012 nam schoonmaakbedrijf CSU het failliete schoonmaakbedrijf Albatros uit Nuenen over. CSU heeft de activiteiten in zijn huidige organisatiestructuur geïntegreerd en continueert de diensten onder de naam CSU ALBATROS.

Over CSU ALBATROS
CSU ALBATROS is marktleider op het gebied van hotelschoonmaak met als specialisme het volledig kwalitatief ontzorgen van de housekeeping. CSU ALBATROS biedt een totaalpakket van diensten aan en is een professionele, gespecialiseerde en betrouwbare partner in de hotellerie.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.