Home > Nieuws > Bilderberg verlengt samenwerking met CSU

Bilderberg verlengt samenwerking met CSU

Dinsdag 07 Mei 2019

Bilderberg en CSU Hotel Services verlengden het contract voor twee locaties in Amsterdam. Al jaren is CSU de schoonmaakpartner van zowel Hotel Jan Luyken als Garden Hotel. De kwaliteit en gedeelde aandacht voor duurzaamheid maakt CSU opnieuw de perfecte partij voor Bilderberg.

CSU is verantwoordelijk voor de schoonmaak van de in totaal 186 hotelkamers, reiniging van de algemene ruimten, linnenlogistiek en stewarding services. Beide hotels liggen in het Museumkwartier in Amsterdam.

Het beste resultaat
Corporate Housekeeper Bilderberg Annemieke Djasmadi : ‘Waar we bij CSU van op aan kunnen is het leveren van kwaliteit. Een hotel dat met aandacht is schoongemaakt, zodat onze gasten kunnen genieten in een mooi, net en schoon hotel. De CSU teams die in de Amsterdamse hotels werkzaam zijn, zijn tevens zo ingeburgerd dat ze écht onderdeel zijn van het Bilderberg team. Zo gaan we elke dag samen voor het beste resultaat.’

Over Bilderberg
Bilderberg is de hotelketen die zich al 100 jaar onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken dat elk verblijf, privé of zakelijk, een beleving op zich is. Onze 12 hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.