Home > Nieuws > Avans Hogeschool kiest voor CSU

Avans Hogeschool kiest voor CSU

Maandag 02 December 2013

Avans Hogeschool en CSU Cleaning Services hebben opnieuw een overeenkomst gesloten voor het schoonmaakonderhoud. Het nieuwe contract start op 1 januari 2014 en heeft een looptijd van drie jaar, met een optie tot verlenging van twee maal twee jaar.

De schoonmaakdienstverlening vindt plaats op 8 locaties in ’s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg. CSU gaat werken volgens een resultaatgericht contract. Dit betekent dat de schoonmaakmedewerkers op basis van de mate van vervuiling bepalen wanneer ze welke werkzaamheden uitvoeren. De beleving van schoonmaak wordt hierbij als zeer belangrijk ervaren, waardoor de schoonmaakmedewerkers altijd streven naar een prettige en schone werkplek. CSU maakt al meer dan 20 jaar schoon bij Avans.

Foto links:
Zittend v.l.n.r.: Marja Kamsma, vicevoorzitter van het College van Bestuur, Avans / Ward Kolman, Businessunit Directeur, CSU
Staand v.l.n.r.: Carlos van der Meijs, Districtsmanager, CSU / Angela de Jong, Contractmanager Avans, CSU / Ruud van Swieten, Commercieel directeur, CSU / Arnaud Opdam, Adjunct-Directeur Facilitaire Zaken, Avans / William van Steen, Contracteigenaar, Avans.

Over Avans Hogeschool
Avans Hogeschool heeft een groot aantal hbo-opleidingen met ruim 28.000 studenten en 2.400 medewerkers. Het is één van de grotere hogescholen in Nederland. De opleidingen zijn verdeeld over verschillende academies, die zijn gevestigd in Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. De Keuzegids, die jaarlijks de kwaliteit van het Nederlandse hoger onderwijs meet, beoordeelde voor 2014 vijftien opleidingen van Avans Hogeschool als beste van het land. Dertig opleidingen staan in de top drie. Avans is door die score de nummer twee van Nederland. Volgens het onderzoek ‘De Beste Studies’ van Elsevier 2013 is Avans Hogeschool de beste middelgrote hogeschool van Nederland.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.