Home > Nieuws > Alfred de Weert versterkt Commercieel Directieteam CSU

Alfred de Weert versterkt Commercieel Directieteam CSU

Vrijdag 06 April 2018

Alfred de Weert (50) start vanaf 1 juni als Directeur Sales- en Bidmanagement bij schoonmaakbedrijf CSU. Hij gaat zich richten op de verdere professionalisering van de tenderteams met als focus het uitbouwen van de inhoudelijke relaties met strategische partners in het facilitair inkoopdomein. De Weert gaat deel uitmaken van het directieteam.

Alfred de Weert studeerde aan de Tilburg University en de Erasmus Universiteit, en heeft ruim 25 jaar ervaring in leidinggevende commerciële posities, onder meer bij Randstad, Connect Holland en Douwe Egberts. In zijn laatste functie was hij bij Douwe Egberts werkzaam als Manager Tenderdesk.

Gedurende zijn loopbaan ontwikkelde hij een grote passie voor tenderprocessen en aanbesteden. Hij is één van de medeoprichters van de Kenniskring Aanbestedingen, een groep van aanbestedingsspecialisten die verbeteringen nastreeft in de uitleg en toepassing van de Nederlandse aanbestedingsregelgeving.

Lid Raad van Bestuur Esmée Ficheroux: "Als CSU presenteren we prachtige innovatieve en branchegerichte oplossingen. Met deze uitbreiding voldoen we aan de wens om nog meer aansluiting te vinden op trends in de facilitaire markt. Het is immers onze ambitie om proactief en als deskundige partner de best passende dienstverlening aan te bieden voor onze klanten in de verschillende segmenten waarin CSU actief is".

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.