Home > Nieuws > 20.000e diploma opleiding schoonmaak voor CSU medewerker

20.000e diploma opleiding schoonmaak voor CSU medewerker

Maandag 10 Februari 2014

Vandaag vond de uitreiking plaats van het 20.000e diploma basisopleiding schoonmaak bij de Belastingdienst in Rotterdam. Directeur, Marianne Neuteboom van de RAS (De stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche) overhandigde het diploma tijdens een feestelijke bijeenkomst aan CSU medewerker de heer Toekiran Tirtokromo. Samen met zijn andere geslaagde collega’s, die werkzaam zijn bij de Belastingdienst werd hij in het zonnetje gezet.

Opleiden belangrijk bij duurzame inzetbaarheid
“CSU is trots op het feit dat de 20.000e geslaagde een medewerker van CSU is, aldus Marco Gramser, Directeur P&O. Opleiden is een belangrijk thema bij het duurzaam inzetbaar houden van onze medewerkers en het continu verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening. Door het aanleren van een ergonomisch verantwoorde werkwijze wordt het werk fysiek minder belastend. Medewerkers blijven gezond. Opleidingen zijn daarnaast een belangrijk middel voor onze organisatie bij het tevreden, gemotiveerd en betrokken houden van onze mensen”.

Professionalisering schoonmaakbranche
In de schoonmaakbranche vinden jaarlijks veel personeelswisselingen plaats. Peter Bannink, coördinator RAS-Examenbureau: “Dit betekent dat opleidingen en kwalificeren continu aan de orde is voor bedrijven. Een ontwikkeling die de schoonmaker én de gehele branche ten goede komen. De uitdaging is dat nog veel meer bedrijven zoals CSU hun medewerkers zelf gaan opleiden of laten opleiden door een opleider en laten kwalificeren door het RAS-Examenbureau. Het gestaag aantal gediplomeerde schoonmaakprofessionals laat een positieve trend zien.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.