Home > Nieuws > 15-jarige Bart voor één dag “baas” van CSU

15-jarige Bart voor één dag “baas” van CSU

Dinsdag 22 Januari 2019

CSU doet op donderdag 24 januari mee aan JINC Baas van Morgen. Tijdens dit landelijke event kruipen ruim tweehonderd kinderen in de huid van Nederlandse ceo’s, directeuren en politici. Bart Pouwels (15), scholier aan het Helicon-vmbo in Den Bosch, neemt één dag de baan over van John van Hoof, CSU’s Voorzitter Raad van Bestuur.

Alle deelnemers zitten op de basisschool of het vmbo en groeien op in een omgeving met een sociaal-economische achterstand. Aanstaande donderdag ervaren ze hoe het is om de leiding over een bedrijf te hebben. Zo bezoekt Bart Vakbeurs Facilitair in de Jaarbeurs Utrecht, waar CSU zijn technologische en sociale innovaties presenteert. Barts opdracht: hoe kan CSU zich volgend jaar op de Vakbeurs zo presenteren dat het bedrijf nog meer in het oog springt bij jongeren?

Gelijke kansen
John van Hoof: ‘Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Wat je kunt, dát telt bij CSU. Als mensenbedrijf vinden we dat iedereen gelijke kansen op een mooie loopbaan heeft. Ook jongeren. En daar investeren we al jaren volop in. Daarom doen we graag mee JINC Baas van Morgen.’ Ook is Van Hoof benieuwd wat hij die dag van Bart leert. ‘Binnen CSU zijn we tenslotte elke dag met innovatie bezig. En wie kan ons een frissere blik geven dan een nieuwe generatie?’

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.