Home > Klantverhalen > Samsung

Samsung

Robin is scherp op partnership.

Robin Hulsbos, Facility Manager Samsung Electronics Benelux B.V.
Samsung groeide uit tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Het hoofdkantoor van Samsung Electronics Benelux B.V. staat in Delft, pal aan de A13. Hier maakt CSU sinds 2011 schoon, voor het grootste gedeelte buiten de gangbare kantoortijden.

Robin: “In onze samenwerking met CSU vind ik twee dingen heel belangrijk: ontzorgen en partnership. Als een contract eenmaal getekend is en de afspraken zijn gemaakt, dan is het prettig als je je volledig kunt richten op contractmanagement en regievoering. En dat je blind kunt vertrouwen op schone werkplekken, conform de afgesproken prijs en kwaliteit. Dat lukt alleen als je op basis van partnership met elkaar samenwerkt. Uiteindelijk gaat het erom dat je samen tot een waardevolle, gezamenlijke dienstverlening komt.”

“De CSU-medewerkers kijken gericht naar de uit te voeren werkzaamheden, die een duidelijk zichtbaar resultaat opleveren voor de dagelijkse schoonmaakbeleving van medewerkers in hun werkomgeving. Wat ik ook belangrijk vind is dat een schoonmaakmedewerker zich tijdens kantoortijden gedraagt en opstelt als een ‘Samsung-collega’. Positief onopvallend aanwezig zijn, noem ik dat.”